Help, waar ben ik nu weer?

Per vandaag ben ik overgegaan op WordPress, als CMS voor mijn Oriëntatielopen site. Handig, leek me. Kost niet zo veel werk. Ahum.

Op zoek naar de oude JG-O site? Die kan je vinden op http://jan-gerard.nl/jg/o1/. Maar goed, die onderhoud ik niet meer. Nog even kijken of ik met niet al te veel moeite de lay-out over kan nemen naar WordPress, hier dus, maar het moet wel onderhoudbaar blijven, dus ik wil niet te veel aanpassen. Het kompasje en de control-flag zijn al over, nu nog het transparante menu dat doorloopt in de titelbalk, en de tekst-kolom wat smaller maken. Een automatische inhoudsopgave heb ik inmiddels toegevoegd.
Intussen zie je al dat er meer van programmeren dan van inhoud schrijven komt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. En erger nog: er komt niet zo veel van lopen. Er lijkt, of blijkt, een soort zomerstop te heersen in O-land. Vorige week drie lopen in de buurt, maar toen zaten we in de Ardennen. En in Frankrijk zie ik tijdens de zomervakantie ook niets in de streek waar we zitten. Ik vrees dat het tot september gaat duren voordat ik weer achter de naald van mijn kompas aan ga rennen. Nou ja, kan ik intussen mooi trainen, want een beetje conditie kan ook geen kwaad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *