RSS feeds van NOLB en VVO kalenders op mijn site

Het was wat hackwerk, maar ik je kan nu ook de eerstvolgende wedstrijden op mijn weblog zien staan, in de balk aan de rechterkant. Scroll maar omlaag naar Wedstrijdkalender NL en België.

Lastig was het wel een beetje, omdat de Nederlandse kalender alleen maar ondersteboven wilde afbeelden (dus de 5 wedstrijden het verst in de toekomst, maar niet die van komende maand). En de Belische site, van VVO, had geen RSS feed voor evenementen. Die heb ik dus maar zelf gemaakt, met en PHP scriptje dat zo nu en dan naar hun site kijkt.

Maar het werkt. Ik ben weer trots op mijzelf. Hoeveel tijd ik hiermee wel niet uitspaar…

One thought on “RSS feeds van NOLB en VVO kalenders op mijn site

  1. Jawel, nadat de VVO haar site-layout weer wat heeft aangepast was een een klein beetje extra werk, maar de kalender is weer als RSS feed te verkrijgen op mijn JGeo.nl site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *